Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 02. 13:40, péntek | Helyi
Forrás: Gyulaj Zrt, fotó: sikerado.hu

Zöld erdőben jártam...

Zöld erdőben jártam...

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolás tanulóknak

A pályázatra olyan beérkező rajzokat várnak, amely az erdő állat és növényvilágát mutatja be. A műveken megjelenhetnek a valós és mesebeli erdők is.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2014. május 24-én Tamásiban, a 8. Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon kerül sor, a díjazottakat előre értesítik.
A munkák a következő korosztályonként kerülnek értékelésre: csíra (3-6 éves korig), magonc ( 7-10 éves korig), csemete (11-15 éves korig).
Díjak: Családi ingyenes belépők a Tamási Vadasparkba, és biciklikölcsönzés a Turisztikai és Természetismereti Központban Lengyel- Annafürdőn, valamint természetismereti és művészeti témájú könyvek, kiadványok és rajzeszközök.
A beküldött rajzok hátoldalán kérjük olvashatóan a név és az életkor feltüntetését, valamint az iskola vagy az óvoda nevét, címét és telefonszámát is. Amennyiben valaki meseillusztrációt készít, kérjük csatolva elküldeni hozzá a rajzot ihlető mesét is!
Egy pályázó maximum 2 db rajzzal vehet részt a versenyben. A pályaműveket A/4-es méretű rajzlapon, 2014. május 20-ig személyesen, vagy postai úton kérjük eljuttatni az erdőgazdaság címére.

„Zöld erdőben jártam….”
rajzpályázat

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.
7090 Tamási Szabadság u. 27.

A pályamunkákból rendezett kiállítás a Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon és a lengyel- annafürdői Turisztikai és Természetismereti Központban lesz megtekinthető, a rajzok a kiállítás zárása után megőrzésre kerülnek. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az alkotásokról készült másolatokat, fotókat a későbbiekben tájékoztató anyagainkban felhasználjuk.

Információ: www.gyulajzrt.hu, www.erdeiiskola.gyulajzrt.hu, vargaak@gyulajzrt.hu, tel.:+3674/473-985

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.