Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Szeptember 22. 08:53, péntek | Helyi
Forrás: fotó: 24. hu

Egy győzelem, egy vereség a mérleg eddig

Egy győzelem, egy vereség a mérleg eddig

Az elmúlt hétvégén Dunaújvárosban rendezték meg az Országos Fiú Serdülő bajnokság alapszakaszának 1. fordulóját.

A szombati mérkőzések előtti napokban még a csapat utazása is kérdésessé vált, mert betegség és sérülés miatt több játékosra sem számíthatott Madarász András edző. Szerencsére minden követ megmozgatva 9 játékossal mégiscsak a Tamási Dámok részvételével zajlott a forduló.
- Az első megvívott mérkőzésen csak a ritmus felvétele lehetett a cél, mert a Kaposvár KK csapata szemlátomást nagyobb játékerőt és tudást képviselt. Pihenő nélkül kellett elkezdeni a második találkozó a hazai pályán játszó Dunaújvárosi Sárkányok ellen. Végig izgalmas mérkőzésen fej fej mellett haladtak az együttesek, de a végjáték csapatunknak sikerült jobban, így két pontos siker született. Minden pályára lépő játékos maximális elismerés illeti és külön köszönet azoknak akik betegen illetve sérülten is vállalták a játékot ezzel bizonyítva elkötelezettségüket a csapat iránt - értékelt Madarász András.

Eredmények:

Kaposvári KK-Tamási Dámok
48-25
Varga Balázs (-), Bakonyi Csaba (-), Ribányi Márton (4), Szakács Máté (8), Gácsi Szilárd (6/3), Weinreich Kristóf (2), Gulyás András (3), Márkus Krisztián (2), Ribányi Lőrinc (-)

Tamási Dámok-Dunaújvárosi Sárkányok
50-48
Varga Balázs (-), Bakonyi Csaba (-), Ribányi Márton (4), Szakács Máté (14/3), Gácsi Szilárd (16), Weinreich Kristóf (8), Gulyás András (2), Márkus Krisztián (6), Ribányi Lőrinc (-)

Gratulálunk a fiúknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!