Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

Felavatták az új épületet

Felavatták az új épületet

Tegnap délután ünnepélyes keretek között adták át az OTP Bank Nyrt. Dél-Dunántúli Régióbeli Tamási Fiókjának új fióképületét.

Elsőként a város polgármestere, Porga Ferenc köszöntötte a jelenlévőket, majd Viola Szabolcs, a fő építtető és tulajdonos Kop-Ka Zrt. elnök-vezérigazgatója mondott ünnepi beszédet. - Hosszú éveken keresztül folytattunk tárgyalásokat az OTP Bankkal, mire sikerült rátalálnunk arra a helyre, ahol ők is és mi is megtalálhatjuk a számításainkat. Tavaly júniusban sikerült megállapodnunk a kivitelezővel, majd megkezdődhetett a beruházás, és kilenc hónap elteltével ma itt állhatunk, és átadhatjuk a vadonatúj épületet. Azt gondolom, hogy mind műszakilag, mind megjelenésében maximálisan kiszolgáltja mind az OTP, mind a Kop-Ka Zrt. irodáinak igényét a gyönyörű, új létesítmény.

Galovics Gábor, a bank dél-dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója beszédében úgy fogalmazott: a fiók megújulása igazi ünnep azoknak, akik az OTP-ben dolgoznak, ünnep az ügyfeleknek, és ünnep mindazok számára, akik részt vettek a kialakításában. Mint említette, számukra nagyon fontos bástya a tamási fiók, mely már 1955 óta szolgálja ki a helyi, és a járásban élő ügyfeleket. Beszédében visszaemlékezett a bank korábbi vezetőire, a jelenlegi vezetést és munkatársakat pedig dicsérő szavaival illette. A megújult, legmodernebb elemeket magáénak tudó épület szerinte mindenki megelégedésére szolgál majd.

Az ádató állófogadással, majd az ingatlan bejárásával zárult, ahol a vendégek megtekinthették a bank épületét, illetve bepillanthattak a Kop-Ka Zrt. irodaházába is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.