Városlista
2018. november 21, szerda - Olivér

Hírek

2018. Szeptember 13. 08:38, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

A Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban napelemes rendszert építettek ki, és kicserélték a kollégium bútorait is.

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben. Ezekről és a folyamatban lévő munkálatokról Ábrahám Norbert főigazgató beszélt a teolnak. A Szekszárdi Szakképzési Centrum több tagintézményében történt felújítás, korszerűsítés az elmúlt hetekben. Ezek egy részét pályázati forrásból, míg egy részét saját költségvetésből és saját bevételekből teremtették elő – mondta Ábrahám Norbert. Hozzátette: a befejezett beruházások összértéke megközelíti a négyszáznegyvenkilenc millió forintot, a folyamatban lévő fejlesztéseké pedig majdnem kétszáznegyvenöt millió forintot tesz ki. A befejezett munkák közé tartozik, hogy egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat tagintézményükben – köztük a Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban - napelemes rendszert építettek ki százkilencven millió forint értékben. Emellett a tamási tagintézményben a faszerkezetek lazúrozását, valamint a faszerkezeti elemek gombásodás elleni kezelését végezték el, ami harminchárom millió forintba került. Az intézmény kollégiumának fűtéskorszerűsítésére közel tizenkét millió forintot költöttek, és mintegy tíz millió forint értékben cserélték ki a bútorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 21. 11:12, szerda | Helyi

Baleset történt Hőgyész és Kéty között

A teljes útzár véget ért, félpályán megindulhatott a forgalom az érintett szakaszon.

2018. November 19. 08:29, hétfő | Helyi

Ingyenes pszichológiai fogadóóra érhető el a művelődési központban

Kovács Arnold pszichológus praxisa már Tamásiban is elérhető. Arról az ingyenes pszichológiai fogadóóráról kérdeztük, amely bárki számára igénybe vehető a művelődési központban.

2018. November 19. 08:28, hétfő | Helyi

Az Idősek Világnapján ünnepeltek

Kiemelt nap ez a Tamási és Környéke Szociális Központ életében, minden évben nagyszabású rendezvény keretében ünneplik a város és a környék időseit.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.