Városlista
2018. szeptember 24, hétfő - Gellért

Hírek

2018. Szeptember 13. 08:38, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

A Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban napelemes rendszert építettek ki, és kicserélték a kollégium bútorait is.

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben. Ezekről és a folyamatban lévő munkálatokról Ábrahám Norbert főigazgató beszélt a teolnak. A Szekszárdi Szakképzési Centrum több tagintézményében történt felújítás, korszerűsítés az elmúlt hetekben. Ezek egy részét pályázati forrásból, míg egy részét saját költségvetésből és saját bevételekből teremtették elő – mondta Ábrahám Norbert. Hozzátette: a befejezett beruházások összértéke megközelíti a négyszáznegyvenkilenc millió forintot, a folyamatban lévő fejlesztéseké pedig majdnem kétszáznegyvenöt millió forintot tesz ki. A befejezett munkák közé tartozik, hogy egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat tagintézményükben – köztük a Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban - napelemes rendszert építettek ki százkilencven millió forint értékben. Emellett a tamási tagintézményben a faszerkezetek lazúrozását, valamint a faszerkezeti elemek gombásodás elleni kezelését végezték el, ami harminchárom millió forintba került. Az intézmény kollégiumának fűtéskorszerűsítésére közel tizenkét millió forintot költöttek, és mintegy tíz millió forint értékben cserélték ki a bútorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 24. 07:39, hétfő | Helyi

Ismét két aranyérem került Gulyás Félix nyakába

Szabó Csaba tanítványai összesen 6 arany-, 6 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek a hétvégén.

2018. Szeptember 20. 10:29, csütörtök | Helyi

Akvarellképek díszítik a házat

Az akvarellszakkörben az elmúlt években készült képekből nyílt kiállítás a Tamási Művelődési Központban.

2018. Szeptember 20. 10:19, csütörtök | Helyi

Vigyázz magadra! címmel nyílt kiállítás

A bűnmegelőzési vándorkiállítás két hétig látogatható Gyönkön, majd Hőgyészen, Tamásiban és Simontornyán is megnyitja a kapuit az ősz folyamán.

2018. Szeptember 19. 07:38, szerda | Helyi

Két kamion ütközött Tamási és Pincehely között

A baleset ma hajnalban fél 6-kor történt, a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad