Városlista
2019. február 16, szombat - Julianna

Hírek

2018. Szeptember 13. 08:38, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

A Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban napelemes rendszert építettek ki, és kicserélték a kollégium bútorait is.

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben. Ezekről és a folyamatban lévő munkálatokról Ábrahám Norbert főigazgató beszélt a teolnak. A Szekszárdi Szakképzési Centrum több tagintézményében történt felújítás, korszerűsítés az elmúlt hetekben. Ezek egy részét pályázati forrásból, míg egy részét saját költségvetésből és saját bevételekből teremtették elő – mondta Ábrahám Norbert. Hozzátette: a befejezett beruházások összértéke megközelíti a négyszáznegyvenkilenc millió forintot, a folyamatban lévő fejlesztéseké pedig majdnem kétszáznegyvenöt millió forintot tesz ki. A befejezett munkák közé tartozik, hogy egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat tagintézményükben – köztük a Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban - napelemes rendszert építettek ki százkilencven millió forint értékben. Emellett a tamási tagintézményben a faszerkezetek lazúrozását, valamint a faszerkezeti elemek gombásodás elleni kezelését végezték el, ami harminchárom millió forintba került. Az intézmény kollégiumának fűtéskorszerűsítésére közel tizenkét millió forintot költöttek, és mintegy tíz millió forint értékben cserélték ki a bútorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 15. 08:29, péntek | Helyi

Eladta a vízelvezetőt áthidaló lemezeket

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett és lopás miatt mondott ki bűnösnek egy férfit a Tamási Járásbíróság, és mindezekért két év börtönbüntetésre ítélte.

2019. Február 15. 08:24, péntek | Helyi

A hétvégén a művelődési házaké lesz a főszerep

Iregszemcsén ma és holnap, Tamásiban holnap várják a látogatókat különleges, éjszakába nyúló programokkal.

2019. Február 14. 06:00, csütörtök | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Február 13. 10:55, szerda | Helyi

Nagykónyiba vonultak a tamási tűzoltók

Közúti közlekedési balesethez riasztották őket vasárnap este.