Városlista
2019. február 16, szombat - Julianna

Hírek

2019. Február 11. 10:58, hétfő | Helyi

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek teljesítését.

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az elmúlt héten Tolnán, Pakson, Szekszárdon, Tamásiban, Dombóváron és Bonyhádon ellenőrizték a Valentin-naphoz kapcsolódóan a virág- és ajándékárusokat, valamint a vendéglátóhelyeket. A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálták a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek (pl. éves felülvizsgálat, nyitó készpénzkészlet rögzítése) teljesítését, a héten ezt tovább folytatják. Ma Dunaföldváron, holnap Bátaszéken, szerdán Szedresen és Nagydorogon, csütörtökön Tolnanémedin és Simontornyán, pénteken pedig Őcsényben és Decsen várhatóak az ellenőrök. Az ellenőrzések során forgalomszámlálásokra is sor kerülhet – hívta fel a figyelmet Mózsik Szilvia sajtó főreferens, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóság Humánpolitikai és Igazgatási Osztályának munkatársa. A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 15. 08:29, péntek | Helyi

Eladta a vízelvezetőt áthidaló lemezeket

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett és lopás miatt mondott ki bűnösnek egy férfit a Tamási Járásbíróság, és mindezekért két év börtönbüntetésre ítélte.

2019. Február 15. 08:24, péntek | Helyi

A hétvégén a művelődési házaké lesz a főszerep

Iregszemcsén ma és holnap, Tamásiban holnap várják a látogatókat különleges, éjszakába nyúló programokkal.

2019. Február 14. 06:00, csütörtök | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Február 13. 10:55, szerda | Helyi

Nagykónyiba vonultak a tamási tűzoltók

Közúti közlekedési balesethez riasztották őket vasárnap este.