Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 11. 10:58, hétfő | Helyi

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek teljesítését.

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az elmúlt héten Tolnán, Pakson, Szekszárdon, Tamásiban, Dombóváron és Bonyhádon ellenőrizték a Valentin-naphoz kapcsolódóan a virág- és ajándékárusokat, valamint a vendéglátóhelyeket. A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálták a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek (pl. éves felülvizsgálat, nyitó készpénzkészlet rögzítése) teljesítését, a héten ezt tovább folytatják. Ma Dunaföldváron, holnap Bátaszéken, szerdán Szedresen és Nagydorogon, csütörtökön Tolnanémedin és Simontornyán, pénteken pedig Őcsényben és Decsen várhatóak az ellenőrök. Az ellenőrzések során forgalomszámlálásokra is sor kerülhet – hívta fel a figyelmet Mózsik Szilvia sajtó főreferens, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóság Humánpolitikai és Igazgatási Osztályának munkatársa. A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 17. 15:24, szerda | Helyi

Forgalomkorlátozás a 65-ös főúton

Személyi sérüléses baleset történt Tamási közelében.

2019. Április 17. 12:10, szerda | Helyi

Érmekkel tértek haza a karatékák

A tamási Gulyás Félix ismét kiválóan szerepelt a megmérettetésen.

2019. Április 15. 08:24, hétfő | Helyi

Mintegy 700 méter járda és útburkolat épül újjá idén Tamásiban

Ebben az évben is folytatódik a járdaépítés, amely költségeit a kommunális adóbevételből tervezi fedezni a város önkormányzata.

2019. Április 15. 08:23, hétfő | Helyi

Megújult a Borsitzky-síremlék

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulójára megújult Borsitzky János huszárhadnagy síremléke a temetőben.