Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Március 19. 08:42, hétfő | Helyi

Kitüntetéseket adtak át a kézilabdás bálon

Kitüntetéseket adtak át a kézilabdás bálon

Több mint tizenöt éves múltra tekint vissza a városban a kézilabdás bál, idén februárban ismét összegyűltek a sportolók.

Hagyomány az is, hogy a jó hangulat, kellemes társaság és bálozás mellett minden évben ilyenkor díjazzák azokat, akikre büszkék, akik az elmúlt évben sokat tettek játékosként, vagy egyéb más területen az egyesület jövőjéért.
Lányoknál az U10-U11-es korosztályban oklevelet kapott kiemelkedő hozzáállásáért Horváth Virgínia, Buchholz Hanna és Lukács Noémi. Emlékdíjazást kapott kiemelkedő munkájáért Fellinger Sarolta, Homor Lili és Bati Nikolett. A serdülő korosztályban díjat kapott Kajdi Ilona, Kajdi Kinga, Tillmann Réka, Jankó Enikő és Nagy Zsófia. Junior korosztályban Ribányi Luca vehetett át kitüntetést kiemelkedő hozzáállásáért, a felnőtt junior korosztályban Lanczi Enikő, a felnőttek közül pedig Gulyás Lenkét tüntették ki. Fiúk közül U11-U14 korosztályban Pencs Barnabás, Széles Álmos és Bujtás Bence kaptak díjat. Az elmúlt évek edzői tevékénységéért Ányos József vehetett át emlékplakettet, aki negyedik éve szolgálja az egyesületet, jelenleg a serdülő korosztályban, sok szép eredménnyel. A Tamási Kézilabda Sportjáért díjat Macher Mariann és Pintér József vehették át, utóbbi elnökségi tagként, előbbi pedig könyvelőként, pénztárosként dolgozik évek óta a kézilabdásoknál. A Dravecz Károly emlékdíj olyasvalakinek jár, aki az egyesületért kiemelkedően sokat tett, ezt idén Dravecz Tibor kapta, aki évek óta a megyei kézilabda szövetség elnöke, korábbi NB I-es játékvezető, a helyiek sokat köszönhetnek neki, hiszen a megyén belüli kisebb csapatok érdekeit védi, köztük a tamásiét is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.