Városlista
2018. október 17, szerda - Hedvig

Hírek

2018. Október 12. 10:04, péntek | Helyi
Forrás: fotó: eduline.hu

Meghirdették a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszert

Meghirdették a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszert

Tamási Város Önkormányzata is csatlakozott az ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió forint támogatást biztosít.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2019-es pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására. Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió forint támogatást biztosít. Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok a www.emet.gov.hu oldalról tölthetők le az „A” és „B” típusú pályázathoz egyaránt. A pályázat benyújtása október 5. és november 6. között lehetséges. A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – ezt saját magának kell megtennie. A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pályázati űrlapot ki kell nyomtatni és aláírás után a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal (Tamási, Szabadság u. 46-48.) I. emelet 33. számú irodájába bevinni a szükséges mellékletekkel együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 11:51, hétfő | Helyi

Eltűnt Steiner Gábor - a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Ha felismeri a képen látható fiút, hívja a Tamási Rendőrkapitányságot!

2018. Október 15. 08:58, hétfő | Helyi

Autóbuszokat és nehéz-tehergépjárműveket ellenőriz a rendőrség a héten

Mától vasárnapig tart a TISPOL-akció az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján.

2018. Október 15. 08:30, hétfő | Helyi

Lehet még kérni a házhoz menő lomtalanítást október 31-ig

A szolgáltatást minden év március 15. és október 15. közötti időszakban lehet igénybe venni, azonban az idei évben az október 31-ig beérkezett kérelmeket még fogadja a szolgáltató.

2018. Október 12. 10:08, péntek | Helyi

Darázs szállt az autóba, balesetet okozott a sofőr

Vádemelést javasol a rendőrség egy baleset magyarkeszi okozójával szemben.