Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 23. 19:30, hétfő | Helyi

Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja lett Babodi Márta

Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja lett Babodi Márta

A Vályi Péter Szakképző Iskola iskolatitkáraként feladatait közel 25 éve magas színvonalon, széleskörű tapasztalattal végzi.

Babodi Márta tősgyökeres tamási, általános és középiskolás tanulmányait is itt végezte. A Vályi Péter Szakképző Iskola iskolatitkáraként feladatait közel 25 éve magas színvonalon, széleskörű tapasztalattal végzi. Feladatai közé tartozik az intézmény ügyvitelének, iratkezelésének és tanügyi nyilvántartásainak vezetése, döntés-előkészítő feladatok ellátása a kiadási kötelezettségvállalások nyilvántartása, vezetése, kezelése. Munkája elvégzésében mindig felelősségteljes, szakszerű és pontos. Közreműködik az oktatási intézmény kapcsolattartási feladatainak ellátásában, a felmerülő tájékoztatási és protokoll-szervezési feladatok végzésében is mindig számíthat rá az iskolavezetés.
A pedagógusok és az iskola egyéb alkalmazottai, a tanulók és a szülők mindennapi és úgymond ügyes-¬bajos dolgait mindig készségen intézi, szervezi és megoldja. Empatikus, segítőkész személyisége által közvetlen kapcsolatot képes teremteni az iskolát felkereső ügyfelekkel. Szakmai vizsgák jegyzőjeként a vizsgák előkészítésében, lebonyolításában és dokumentálásában is megbízható, precíz munkát végez, ugyanez a precizitás jellemzi akkor is, amikor az éves statisztikai jelentéseket készíti el. Szakmai felkészültségét és tapasztalatait jól kamatoztatja a szakképzési integrációs szervezeti működésben és mindig segíti új munkatársait is a beilleszkedésében, feladataik ellátásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.