Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 15. 10:23, péntek | Helyi

Tekerj, falatozz - Bringás reggeli Tamásiban!

Tekerj, falatozz - Bringás reggeli Tamásiban!

Szeptember 22-én bárhova is menj a reggeli órákban, tedd bringával, és állj meg egy reggelire a Túrmezei Erzsébet rendezvénytéren!

Reggelivel várják a kerékpárral közlekedőket szeptember 22-én Tamásiban a Túrmezei Erzsébet rendezvénytéren, a program az Európai Mobilitási Hét keretein belül valósul meg.

Aki reggel 6 és 8 óra között kerékpárral halad el a művelődési központ előtt, a szervezők ún. bringás reggelivel vendégelik meg, péksüteménnyel és teával várják a két keréken érkezőket. Céljuk a kerékpáros közlekedésre való ösztönzés, az egészséges és környezettudatos életmód támogatása, hirdetése.

Az ország különböző pontjain számtalan hasonló program megvalósult már, az akció töretlen népszerűségnek örvend, így külön öröm, hogy Tamási is csatlakozott azon városokhoz, ahol fontosnak tartják az egyéni közlekedés leghatékonyabb módjának, a kerékpározásnak széleskörű elterjesztését és népszerűsítését.

Bringára fel! - 2017. szeptember 22. reggel 6-8. Túrmezei Erzsébet rendezvénytér, Tamási

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.