Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. Április 16. 09:02, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Tilos jelzés ellenére hajtott be az átjáróba

Tilos jelzés ellenére hajtott be az átjáróba

A Tamási Rendőrkapitányság folytatott nyomozást gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetése miatt.

Egy simontornyai férfi gépjárművével a tilos jelzés ellenére behajtott az átjáróba, és letörte a félsorompó csapórúdját. A Tamási Rendőrkapitányság folytatott nyomozást gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetése miatt. Mint azt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: ismeretlen személy február 12-én 12 órakor járművével közlekedett Simontornyán a 64-es főúton. A közút és a vasút kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az átjáró forgalmi rendjét szabályozó fény és félsorompó tilos jelzését és az átjáróba hajtott, ahol a sorompó csapórúdját letörte. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves helyi lakost. A férfit gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki felelősségét az eset kapcsán elismerte. A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 10. 09:34, hétfő | Helyi

A Tamási 2009 FC megye I-es csapata ünnepelheti az őszi bajnoki címet

A tamásiak 39 ponttal listavezető pozícióban karácsonyozhatnak.

2018. December 10. 09:32, hétfő | Helyi

Karácsonyi vásárok ellenőrzése Tolna megyében

Kiemelten ellenőrzik a karácsonyi vásárokon, rendezvényeken árusítókat a héten, Tamásiban is.

2018. December 07. 09:24, péntek | Helyi

December 9-én lép életbe az új vasúti és buszmenetrend

Buszmenetrenddel kapcsolatos változás, hogy munkanapokon új járat közlekedik 20:20-as indulással Hőgyészről Tamásin át Iregszemcsére, amely Hőgyészen csatlakozik a Szekszárdról 19:30-kor induló járathoz.

2018. December 07. 08:30, péntek | Helyi

Halálos baleset történt Iregszemcse közelében

A járműben utazók közül egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.