Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Január 30. 08:52, kedd | Helyi

Nem örülhettek felhőtlenül a győzelemnek a dámocskák

Nem örülhettek felhőtlenül a győzelemnek a dámocskák

Az országos serdülő bajnokságban szerepelt a hétvégén a Tamási Dámok U14-es csapata, és bár a pályát győztesen hagyták el, mégis veszítettek

Az őszi eredmények alapján az U14-es csapat az alsóházban folytathatta szereplését, ahol már ismerős csapatok vártak rájuk. Dunaújvárosba utazta, ahol előbb a Dunaújvárosi Sárkányok 2005, majd a Marcali VSZSE fiataljaival mérkőztek meg és szereztek ellenük győzelmet.
- Mindkét találkozón koncentráltan és kevés hibával játszottunk, valamint sokat számított, hogy azok mellett a játékosok mellett, akik általában a csapat pontjainak nagy részét szerzik, most több olyan kosaras palánta is akadt, akik egy-egy mérkőzésen karrier csúcsot jelentő dobott pontot értek el (Varga, Gulyás) - fogalmazott Madarász András, edző. - Szintén nem volt ránk jellemző, hogy egymás után következő két meccsen tudtuk volna tartani a szintet visszaesés nélkül, de most ez is rendben volt. Komoly motiváció lehet ez a két győzelem a csapat számára a jövőre nézve, hogy önbizalmat szerezzünk és értékelni tudjuk az edzésen néha küszködve elvégzett munkát. Gratulálok mindenkinek, aki eljött és betegség vagy fáradság ellenére is a csapat rendelkezésére állt.
Sajnos beárnyékolja (és egyben még értékesebbé teszi) a sikerünket az, hogy a fordulóban csak 9 játékossal tudtunk részt venni, így a szabályok szerint hivatalosan mindkét találkozót elveszítettük 2-0 arányban. Ennek következménye, hogy bár a pályán elért eredmény alapján a következő fordulóban mi már egy szinttel feljebb játszhatnánk, sajnos ez most mégsem így lesz, mert néhány játékos nem tudta vállalni a játékot.

Eredmények:

Tamási Dámok U14-Dunaújvárosi Sárkányok 2005
80-59

Varga Balázs (6), Bakonyi Csaba (-), Dombai Máté (2),
Ribányi Márton (10), Szakács Máté (12), Gácsi Szilárd (18), Gulyás András (16), Ribányi Lőrinc (16) Kovács Benedek (-),

Tamási Dámok U14-Marcali VSZSE
78-74
Varga Balázs (11), Bakonyi Csaba (-), Dombai Máté (-),
Ribányi Márton (6), Szakács Máté (13), Gácsi Szilárd (22), Gulyás András (6), Ribányi Lőrinc (16) Kovács Benedek (4),

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.